26 Nisan 2024 Cuma

Toplantı Tarihi          :          08.02.2019

Toplantı Tarihi         :           18 00

Toplantı Yeri            :           Vakıf Merkezi

Yukarıda belirtilen yer ve tarihte vakıf meclisimiz,  Meclis Başkanımız  İbrahim Ekşi   başkanlığında toplandı. Usulen yoklama yapıldı. Çoğunluğun mevcut olduğu görüldü.

Gündemin 1. Maddesine geçildi.

Meclis Başkanımız İbrahim  Ekşi açılış konuşması yaptı. Konuşmasında göreve yeni başlayan meclis üyelerine , aldıkları görev hakkında bilgi verdi ve başarılar diledi.

Gündemin 2. Maddesine geçildi.

Meclis başkanımız İbrahim Ekşi ; rahatsızlığı nedeniyle Meclis Başkan vekilliği görevinden  ayrılan  Şeref Ekşinin yerine , aday olmak isteyen var mı diye sordu? Meclis başkan vekilliği görevine Kadem ekşi önerildi.  . Öneri oylamaya sunuldu.  Kadem Ekşi oy birliği ile  Başkan Vekilliği görevine kabul edildi.

Başkan İbrahim Ekşi Gündemin 3. Maddesine geçti.  Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliklerine  aday olmak isteyenler soruldu. Yönetim kurulu üyeliğine aday olanların isim listesi yapıldı. Divana verildi oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. 2019 Yılında Görev alan Ve göreve devam eden  Tüm Üyelerin listesi aşağıdaki gibidir.

2019 Yılı Yönetim Kurulu Listesi

Yunus Ekşi

İslam

Demirkapı

Vakfımızdan talep edilen  mesajve duyuru ilanlarına , yanlış anlamalara  mahal vermemek  adına sınırlama getirilmesine

A Tanıtım, reklam, düğün , mevlüt mesajlarının  vakıf kuralarına uygunsa ücret karşılığında atılmasına , mesaj uzunluğu  na göre  alınacak olan bağış tutarının Yönetim Kurulu tarafından belirlenmesine

B- Bireysel yada başka vakıf ve kurumların başlattığı kampanyaların  mesajlarının asla atılmamasına .

C- Akrabalarımızın bağış olarak yaptığı  kamuya halka ve akrabaya açık olan  yerlerin ( Okul, Cami, Kuran Kursu , Sağlık Merkezleri  ,Hastaneler  , Spor tesisleri seminer ,konferans, sergi ve sanatsal faaliyetler Vsy ) açılış mesajlarının atılmasına ve muhakkak  açılışlara iştirak edilmesine.

D- Akrabalarımızın ,tüm İkizderelilerin  ve yabancılarla evli kızların eş çocuk , kayınvalide ve kayınpederlerinin Talepler doğrultusunda  cenaze , Kan bağışı talebi  gibi mesajlarının , vakfımızın 05325808423 Numaralı  telefona  bildirilip onay alınarak atılmasına . Atılan Mesajlarda değişiklik yapıldığında ( yeri saati  ve Gün değişikliği ile alakalı ise ) yeniden  mesaj atılmasına

E- Siyasi içerikli tanıtım ve reklam mesajlarının asla atılmamasına  oy birliği ile karar verildi.

F-Ekşioğlu Vakfı Tv ve sosyal medya araçlarımızda bağışlar karşılığında reklam ve tanıtımların yapılmasına bağış tutarlarının belirlenmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesine, oy birliği ile karar verildi