18 Nisan 2024 Perşembe

Vakfımızın Kurucu Üyesi Olan Merhum Hacı Harun Ekşi Adına, Oğlu Eski Vakıf Meclis Başkanımız Sayın Mahmut Ekşi’nin Yaptırdığı Hacı Harun Ekşi Camii 1 Şubat 2019 Tarihinde Cuma Namazı Sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katıldığı Törenle İbad

Üsküdar Burhaniye Mahallesi’nde yer alan Hacı Harun Ekşi Camii açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen katılım gösterdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, herkesin cumasının mübarek olmasını diledi. Merhum Hacı Harun Ekşi'nin adına ailesinin böyle bir eseri inşa ettirmelerinin onu ebedi âlemde kalıcı kılacağını belirten Erdoğan, Peygamberimizin  "Rabb'imiz kim benim için dünyada bir mescit inşa ederse ben kendilerine cennette bir bina inşa ederim." dediğini söyledi. Camiyi mahalleye kazandıran iş adamı Mahmut Ekşi ve ailesine teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Hacı Harun Ekşi'ye rahmet diledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’de yaptığı konuşmasında;Bu camimizin yapımında emeği geçen merhum Hacı Harun Ekşi Beyefendiyi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Öncelikle böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiği için Merhume Fatma  teyzemize ve Merhum Hacı Harun amcamıza Allahtan rahmet diliyoruz.  Ekşioğlu Vakfı Olarak  Akrabamız Kurucu Üyemiz ,eski Meclis Başkanımız Sayın Mahmut Ekşi ’ye  Samimi gayretlerinden, hem zamanını, hem parasını ayırıp bu camiyi yaptırdığından dolayı kendisini tebrik ederiz. Allah kendisinden ve ailesinden  razı olsun. Bu caminin Üsküdar  Burhaniye Mahallesi  halkı adına hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.476,97 32,4002 34,7433 9.617,18