23 Nisan 2024 Salı

İlgi odağı oldu

Sunucu Necati Selvitop, sunuculuğunu yaptığı Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen 16. Ovit Yayla Şenliği'nde ilginç hareketleri ile ilgi topladı.

Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen 16. Ovit Yayla Şenleği 5. gün etkinliklerinde ilginç bir olay yaşandı. Şenliğin organizatörü ve sunucusu Necati Selvitop, sahnede yaptığı şov sırasında ilerleyen yaşına rağmen fazla hareket edince yorgun düştü. Selvitop, kendine özgü danslarını yaptığı bir anda yere yattı. Selvitop bir dakika içerisinde kendine gelerek tekrar ayağa kalktı. Selvitop program içerisinde ortaya attığı " İslam'ı Magazinleştireceğim" iddiası ile de tepki çekti.
Selvitop yaptığı açıklamada, 50 yaşında olduğunu belirterek, "Zaman zaman böyle bayılıyorum. İzleyenler korkmasın" derken, kendini toparlar toparlamaz dansa devam etti.

Selvitop, "İslam'ı magazinleştireceğim" iddialarına açıklık getirerek bir vaazdan etkilenerek buna karar verdiğini ifade ederek "Beş vakit namazımı kılıyorum. Haramdan uzak duruyorum. Ama bu yetmiyor. İnsanlara İslam'ı anlatmadığım için hesap vereceğim. Herkes hesap verecek. Ben sahnede milyonlara bunu hatırlatarak hesap vereceklerin sayısını arttıracağım. İnsanları eğlendirirken, özellikle bu sahnelerden gençleri namaz kılmaya çağıracağım. İslam'ı magazinleştireceğim derken bunu anlatmak istedim" dedi.