20 Nisan 2024 Cumartesi

Eski Meclis Başkanı Mahmut Ekşi’den Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

 

          Vakfımızın Kurucularından ve 2014-2018- dönemleri arasında Meclis Başkanlığı görevinde bulunan sayın Mahmut Ekşi , Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Ekşi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


        Sayın Mahmut Ekşi vakfın Kuruluşundan bu yana her zaman vakıf içerisinde olduğunu, çalışmalara katılamadığı dönemlerde ise vakıf çalışmalarını yakından takip ettiğini,  akrabaları ve vakfımızla her zaman gurur duyduğunu söyledi.

Vakfımız son yıllarda elde ettiği başarılarla bütün ailenin  yüreğine taht  kurmuştur. Vakfımızın her geçen gün yaptığı çalışmalarla, gelecekte çok daha önemli hizmetlere imza atacağına inanıyorum. Vakfımız ailemizin ve hemşehrimizin sesi ve kulağı konumundadır. Bu bizim için gurur verici bir durumdur. vakfımıza destek olacağını da dile getirerek,Vakıf başkanı Süleyman Ekşi’ye ve bütün yönetim kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Ekşioğlu Vakfı başkanı Süleyman Ekşi ise, Eski Meclis Başkanı Mahmut Ekşi’nin  ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Vakıf çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Sayın Süleyman Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesislerden de bahsederek bütün akrabaların taşın altına elini koyması gerektiğini söyledi.  Hepimizin tek amacı var oda Ekşioğlu Ailesine hizmet etmektir. Eski Meclis Başkanımıza Vakfımızda görev aldığı dönemlerde ve bundan sonraki dönemlerde yapacağı desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16