4 Mayıs 2024 Cumartesi

Ekşioğlu Vakfı'nda yeniden Süleyman Ekşi dönemi

Türkiye'nin en köklü ailelerinin bir araya geldiği eğitim, sağlık, sosyal, kültürel, sanatsal alanlar ile yardım ve desteklerle öne çıkan faaliyetler yürüten Ekşioğlu Vakfı'nda yapılan olağan genel kurulda başkanlığa yeniden iş insanı Süleyman Ekşi seçildi.

Türkiye'nin en köklü ve kalabalık ailelerini bünyesinde barındıran, iş, siyaset, sanat, ve spor dünyasında önemli başarılar elde eden isimlerin bir arada olduğu Ekşioğlu Vakfı'nın 30'uncu Olağan Genel Kurulu, İstanbul Çekmeköy'deki Hacı Hakkı Ekşi Tesisleri'ndeki Cihan Ekşioğlu binasında yapıldı. Divan Kurulu Başkanlığını Kızılay İstanbul İl Başkanı, İBB Meclis Üyesi Kadem Ekşi, katip üyelikleri ise vakıf eski meclis başkanları Mahmut Ekşi ile İbrahim Ekşi'nin yaptığı Genel Kurul'da Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aile büyüklerinden ebediyete intikal edenlerin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Vakfın 2022 yılı bilançosu ve gelir gider tablosu ile denetleme kurulu raporunun okunduğu ve görüşüldüğü genel kurulda, faaliyet raporlarının ibra edilmesi, meclis organlarının seçilmesi ve diğer maddeler ele alındı. Genel Kurulda başkanlığa ise 3'üncü kez iş insanı Süleyman Ekşi seçildi.