25 Nisan 2024 Perşembe

EKŞİOĞLU VAKFI HAKKI EKŞİ SOSYAL TESİSLERİNİN SÖZLEŞMESİ 19 TEMMUZ’ DA KANLICA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDE İMZALANDI.

Vakfımıza tahsis edilmesi  düşünülen  Alemdağ Orman İşletme Şeftliğine  bağlı  50 dönüm Taşlıtepe C Tipi Mesire yerinin,Sözleşmesi 19 Temmuz 2017 Tarihinde Vakıf Başkanımız Aydın Ekşi ,Başkan Vekilimiz Süleyman Ekşi  ve Yönetim Kurulu Üyemiz  Mücahid Hamza Ekşi tarafından Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğünde imzalandı.

Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rize İkizdere Tulumpınar Köyünden Süleyman Ekşi’nin ,  Alemdağ  Orman İşletme Şeftliğine  bağlı  50 dönüm Taşlıtepe C Tipi Mesire yerinin vakfımıza  kazandırmasındaki katkılarından dolayı

“ Ülkemizin değişik bölgelerinde ve  Rize İkizdere ilçesindeki hastane ve lojmanlarını halkımızın hizmetine sunan  HAKKI EKŞİ’nin adı  Tesisimize Vakıf meclisimizin kararı ile verilmiştir.  Yerimizin İsmi Ekşioğlu Vakfı Hakkı Ekşi Tesisleri  olarak  işletmeye açılacaktır.

Bu yerin tahsisi ile ilgilenerek ;Orman ve su işleri Bakanı sayın Veysel Eroğlu ve  Başbakanlık nezdinde yoğun çalışmalar yapan, vakıf Meclis Başkan Vekilimiz  Tulumpınar köyünden İbrahim Ekşi’ye arazinin bulunmasında  destek veren Eski Vakıf Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz Dereköy’den  Ali Ekşi’ye Meclis Başkanımız Bayırköy’den  Mahmut Ekşi’ye  Yönetim Kurulu  Başkanımız Aydın Ekşi ile  Yönetim Kurulu Üyelerimize ve destek veren Meclis Üyelerimize  teşekkür ederiz.