19 Nisan 2024 Cuma

Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Ekşi Gençlik Kolu Başkanı Sefa Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi ile bir araya geldi.

Ekşioğlu Vakfı  Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Ekşi  ve Gençlik Kolları , Vakıf  Başkanı Süleyman Ekşi’yi Yönetim Kurulu Başkanı seçildiğinden dolayı tebrik etti.

Gençlerimiz Vakıf Başkanımız ile istişarede bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Sefa Ekşi, “Ekşioğlu Vakfı  Gençlik kolları olarak sayın Süleyman Ekşi’ye Geçmiş dönemlerde  vakfımıza  yapmış olduğu özverili çalışmalar, sunmuş olduğu kültürel, sanatsal  ve ailemize sunduğu diğer çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bizlerde Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları ve ailemizin gençleri ile  beraber, Vakıf Yönetim Kurulu ile organizeli çalışarak bundan sonraki süreçte Allah nasip ederse, güzel çalışmalar yapacağız. Birlikte güzel çalışmalar yapmayı ümit ediyor, Başkanlık döneminde, yapacağı çalışmalardan dolayı Vakıf Başkanımız Süleyman Ekşi’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu  Başkanı Süleyman Ekşi  ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlik kolları bizim elimiz, kolumuzdur, Gençlerimiz ,ailemiz ve vakfımız için çok  önemli. Onlarla bütüncül bir çalışma içerisinde olacağız. Vakfımızın yapmış olduğu ve yapacağı organizasyonlarda  gençlik kolumuz, kadın kollarımız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz  aktif görev almalıdır. Gençlik Kolumuza yapacakları çalışmalardan dolayı başarılar dilerim dedi.