29 Mart 2024 Cuma

Çekmeköy Kaymakamımız Çekmeköy Alemdağ Ekşioğlu Mahallesin deki Temsilciliğimize Ziyaret

Çekmeköy Kaymakamımız Sayın Adem Arslan Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesinde bulunan Temsilciliğimize ziyarette bulundu. Kendisini Vakfımız adına Vakıf Temsilcimiz Sayın Hızır Ekşi ,  Süleyman Ekşi, İbrahim Ekşi Fehmi Ekşi ve Kemal Ekşi karşıladı.

Kaymakamımız Sayın Adem Arslan göreve geleli kısa bir süre olduğunu ama Ekşioğlu ailesi hakkında bu kısa sürede içerisinde, Ekşioğlu’larının çok büyük bir aile olduğunu, içerisinde çok fazla renk barındırdığı ama birlik ve beraberlikten asla vazgeçmediğini gördüm. Vakfımızın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Vakıf Yönetimimize bundan sonraki çalışmalar için başarılar dilediğini söyledi.

İletişim Sorumlumuz Sayın Hızır Ekşi Kaymakamımıza sözlerinden dolayı çok memnun olduğunu ailesi ve mahallesi için elinden gelen her çalışmayı severek yaptığını ,ve yapacağını dile getirdi. Son olarak İnsana, topluma dokunan güzel çalışmalarınız var ve olmaya da devam edecek dedi.