19 Nisan 2024 Cuma

Yatalak Hastalara Yardım Et Mutlu Ol Yardımlaşmak, Her İnanç Ve Kültüre Göre Farklılıklar İçerse De Genel Olarak Bütün Toplumlarda, İnsan Olmanın Temel Yapı Taşlarındandır.

Bu doğrultuyla çıkmış olduğumuz yolda, öncelikle tüm ailemize ve bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

            Ekşioğlu Vakfı kadın Kolları Olarak; Bağış yapmak isteyen ve bağışa ihtiyacı olan kişi ve/veya kurumları bir araya getirerek, her iki tarafı da mutlu görmek, bizim için en büyük kazanç olmaktadır.

Yatalak hastaların evde tedavisini kolaylaştırmak amacıyla motorlu ortopedik hasta yatağı, havalı yatak ve karyola bağışları almaya devam etmekteyiz.

Bu yataklar İstenilen pozisyonda yatış imkanı sağlayan, hem masaj hem de kan dolaşımını düzenleyerek yatak yaralarının oluşmasını önlemektedir. Hem Yatan Hastanın hemde bakan kişinin biraz olsun  rahat etmesi için  bu yataklar çok önemli bir araçtır. Fakat maddi imkanı olmayan insanların alması zor olduğundan dolayı vakfımıza gelen talepleri inceleyerek sizlerin ve Yönetim kurulumuzun destekleri ile  aldığımız yatakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız

 Ekşioğlu Vakfı kadın kolları Başkanı Leyla Ekşi Açıkelim ;Toplumsal dayanışmanın en önemli göstergelerinden biri olan hasta ve bakıma muhtaç insanların temel ihtiyaçları arasında yer alan hasta yataklarıdır; bu ihtiyacın giderilmesine aracı olmak bizim için mutluluk olur. Ben şimdiden duyarlılığı için yardımsever akrabalarımıza , hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.476,97 32,4002 34,7433 9.617,18