29 Mart 2024 Cuma

Şehitlerimizin Emaneti Olan Şehit Yakınlarını da Her Zaman Olduğu Gibi Ramazan Ayında da Unutmadık.

Bu kutsal ve mübarek ayda da hiçbir kutsal değeri olmayan bazı hainler tarafından yüreklerimiz yakılmaya devam edilmektedir. İnsanın canından öte en değerli varlığını bu memlekete vermiş şehit ailelerimizin sofralarına katkımız olsun diye Ekşioğlu Vakfı tarafından hazırlanan 100 adet Ramazan Paketimizi Eyüp de bulunan ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’ Başkanı sayın Mehmet Güner’in belirlediği ihtiyaç sahiplerine   dağıttık. .

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’ Başkanı sayın Mehmet Güner böyle bir yardımda bulunduğumuz için Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Bşk.Sayın Aydın Ekşi başta olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Vakıf Müdürü sayın Hülya Ekşi Yılmaz ,Şehit yakınlarını hiçbir zaman unutmamalıyız. Onlar bize emanettir. Onlar bu vatan için evlat yetiştiren ve evladını kaybedenlerdir. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Ne kadar yanlarında olsak da evlatlarının yada babalarının yerini dolduramayız ve dolduramayacağız. Onlar vatan için isimlerinden vazgeçen yiğitlerin aileleridir. Bu yüzden şehit ailelerimize Ekşioğlu Vakfı olarak elimizden gelen yardımı yapacağız dedi. 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.278,57 32,3145 35,1176 8.863,66