29 Mart 2024 Cuma

Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yılda geleneksel İftar yemeği programı düzenlenerek, 15 gün boyunca Tüm eş,dost ve akrabalarımız bir arada iftar yaptı.

Akrabalarımız tarafından  yaptırılan Rize İkizdere Aslan Ekşioğlu –Ali Ekşi Öğretmen Evi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemekleri bu yılda devam etti. Ekşioğlu Vakfı olarak bu yılda ikizdere’deki  bütün eş, dost ve akrabalarımızla 15 gün boyunca  düzenlediğimiz iftar yemeğinde bir araya gelerek İkizdere halkının  birbirlerini görüp kaynaşmasında gençlerin birbirlerini yakından tanıyıp dostluk bağlarının güçlenmesi ve Ramazan ayının manevi huzurunu birlikte yaşamak adına düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ederiz.