29 Mart 2024 Cuma

Ekşioğlu Ailesi Ekşioğlu Vakfının 7 Haziran 2017 Çarşamba günü Adana Park Restoranda düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan ayı dolayısıyla her yıl düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Ekşioğlu Vakfı İftar Yemeği Kur’an tilaveti ve dualarla yapıldı.İftar Yemeğinde açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Muhasıp Üyesi Galipcan Ekşioğlu yaptı. Konuşmasında
- Ramazan ayı, paylaşma ayıdır. Ramazan, paylaştıkça bereketlenir, paylaştıkça çoğalır. Bugün biz de iftar sevincimizi paylaşıyoruz. Biz birlikte güçlü bir aileyiz ve bu ruhu yaşattığımız sürece daha da güçlenip geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Yine bir iftar yemeğinde büyük bir aile olarak, birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, iftar yemeğine katılan akrabalara teşekkürlerini iletti.Nice Ramazanlarda birlikte olmayı temenni ediyorum dedi.
Düzenlenen iftar yemeği farklı bölgelerden gelen akrabalarla iletişimin ve bağların güçlendirilmesine vesile oldu.
İftar yemeği programının gerçekleştirilmesinde görev alan ve katılan herkese teşekkür ederiz.