20 Nisan 2024 Cumartesi

Ovit Yayla Şenlikleri Devam Ediyor Rize'nin İkizdere ilçesinde Ekşioğlu Vakfınca bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri sürüyor.

Rize'nin İkizdere ilçesinde Ekşioğlu Vakfınca bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri sürüyor. 

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 16'ncısı düzenlenen Ovit Yayla Şenliğinin ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle ilçe merkezinde düzenlendiğini belirtti. 

Şenlikler kapsamında 5 Ağustos akşamı 1. 5 kilometre uzunluğunda iftar sofrası kurulmasının ardından şenliklerin müzik eğlence programı ile devam ettiğini ifade eden Ekşi, şunları kaydetti: 

"Şenliklerin ilk 6 gününde Bedirhan Gökçe, Ahmet Ekşi, Onay Şahin, Cimilli İbo, Yasemin Yıldız, Abidin Yerebakan, Ayhan Alptekin, Zeki Uçkan, Sait Uçar, Gülseren Gül, Ali Ercan, Erol Şahin, Sevim Akın, Yusuf Saral, Hasan Yılmaz, Seyfettin Çakıral ile İbrahim Ekşi sahne aldı. Şenliğe İkizdere'nin yanı sıra diğer ilçelerden de katılım olması bizleri sevindiriyor. 10 gün boyunca sürecek etkinliklerde her akşam hemşehrilerimiz ile iftar yapıyoruz. Şenlikler hafta sonu yapılacak konserler ile sona erecek. Son gün Sibel CanMustafa Topaloğlu ve Cimilli İbo sahne alacak. " 

- RİZE

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16