19 Nisan 2024 Cuma

Rize Valimiz Sayın Ersin Yazıcı'yı Makamında Ziyaret

Vakfımız tarafından organize edilen 17. Uluslararası Ovit Yaylası şenlikleri öncesi, Vakıf Yönetimi olarak Rize ilimizin üst düzey yöneticilerini makamlarında ziyaret ederek davetlerimizi yineledik.

Rize Valimiz Sayın Ersin YAZICI’yı makamında ziyaret ettik.

Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi ve yönetim kurulu üyeleri ile vakfımızın il ve ilçe düzeyindeki temsilcileri Rize Valimiz sayın Ersin YAZICI’yı makamlarında ziyaret ettiler.

1-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 17. Uluslararası Ovit Yaylası Şenliklerine ilişkin sayın Valimize bilgiler sunuldu. Bu kapsamda sayın Valimizin görüş ve önerileri not alındı.

Ayrıca sayın Valimiz ile, şirin Rizemiz’in turizm potansiyeli hakkında istişarelerde bulunuldu. Uluslararası Ovit Yayla

Şenliklerimizin ilimiz ve bölgemiz turizmine sağlayacağı katkılar gözden geçirildi.

Başta Ovit Yaylası olmak üzere yeni kış turizmine katkı sağlayacak alanlar üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu. Ovit vadisinin kış turizmine kazandırabilmenin yol ve yöntemleri araştırıldı. Sonuç olarak Ovit Yaylası’nın bölge turizminin ana omurgasını oluşturacak bir potansiyele sahip olduğunun altı çizildi.