28 Mart 2024 Perşembe

ANNELER GÜNÜ KAHVALTI ORGANİZASYONU

       Ekşioğlu Vakfı , Anneler Günü dolayısıyla İstanbul’da  yaşayan tüm eş, dost ve akrabalarımızı kahvaltıda bir araya getirdi. Çekmeköy Adana Park Restoranda  verilen kahvaltıya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı - İstanbul Milletvekilimiz sayın Erol KAYA da katıldı.

       Sayın Erol Kaya yapmış olduğu konuşmada; Daha annemizin karnında iken hissederiz ilk güven duygusunu ve sevgiyi. Doğduktan sonra annemizin sevgi dolu kollarında buluruz kendimizi. Bu karşılıksız ve saf sevgi en üstün değerler arasındadır. Cennet annelerin ayakları altındadır diyerek . Bütün annelerin Anneler Gününü kutladı.

      Vakıf Başkanımız Aydın Ekşi tarafından Kendisine plaket takdim etti.  Ayrıca ailemizin belirlediği ve yılın annesi ödüllerine layık görülen annelerimize sırasıyla plaketler takdim edildi. ilk plaketimiz 15 Temmuz Şehidimiz Kemal Ekşi'nin annesi, Sayın Hayriye EKŞİ umrede olduğundan dolayı, onun adına plaketini kızına, İstanbul milletvekilimiz sayın Erol KAYA takdim etti.

     Çeşitli nedenlerle anne ve babaları tarafından terk edilen ve devlet koruması altına alınan çocuklara “KORUYUCU AİLE” uygulamasıyla kaybettikleri aile ortamını, sıcaklığını ve sevgiyi, yeniden sağlanmaya çalışılan çocuklar koruyucu ailelerin yanına verilerek orada hayata yeniden MERHABA diyor. Bu duruma  kayıtsız kalamayan  akrabalarımızdan Songül EKŞİ ve Leyla EKŞİ KUZU koruyucu aile olarak 2 kardeş çocuğumuza ailelerinden alamadıkları sevgiyi veriyor.  Kendilerinin yapmış olduğu bu güzel davranıştan dolayı yılın annesi ödülünü almayı hak ettiler .Songül EKŞİ’ ye plaketini Meclis Başkanımız Mahmut EKŞİ, Leyla EKŞİ KUZU’ ya Eski Vakıf Başkanımız Ali EKŞİ plaketini takdim etti. Ayrıca Akrabalarımızdan  Hanife Akyol özel bir çocuk annesi ve aynı zamanda bakıma muhtaç yatalak olan teyzesine evinde bakarak, kendisine yılın annesi plaketini Sayın Süleyman EKŞİ takdim etti....

      Kadın kolları başkanımız Hülya EKŞİ' de günün anlam ve önemini belirten yaptığı konuşmasıyla tüm ailemize ve misafirlerimize bu güzel günde bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ederek vefat etmiş Tüm annelerimize Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür diledi . Anneler gününüz kutlu olsun....

 

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.278,57 32,3145 35,1176 8.863,66