20 Nisan 2024 Cumartesi

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN GENÇLERE MESAJ

         Sevgili Ekşioğlu Vakfı gençleri. 1991 yılından beri; akrabalarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak, birlikte çeşitli organizasyonlarda bulunmak, daha güçlü akrabalık bağları için birbirimize yardımda bulunmak ve bütün Ekşioğlu sülalesi üyelerinin birbirlerinden haberdar olması için Ekşioğlu Vakfımız faaliyet sürdürmektedir. Vakfımız bünyesinde bulunan Gençlik Kolları Başkanlığımıza; büyüklerimiz tarafından yakın dönem içerisinde başkanlık görevi için layık görüldüm. Bu onurlu görevi devraldıktan sonra güçlü ve önemli faaliyetlerimize başlamak için gönüllü gençlerimiz içerisinden yönetim kurulunu oluşturarak işe koyuldum. Biz Ekşioğlu ailesi gençleri olarak; başta ben Fazlı Ekşi elimi her taşın altına gereken her imkanda koyarak, yönetim kurulunda bulunan akrabalarımızın çaba ve çalışmaları ile diğer akrabalarımızın destek ve gayretleri ile daima bir arada, dayanışma halinde, güçlü ve aktif bir birliktelik içerisinde olmalıyız. Özellikle yeni nesiller olarak ülkemizin çeşitli bölgelerinde bulunan ailemiz gençlerini bulup, tanıyıp dayanışma içerisinde olmalı, birlikte hareket etmeli, yardımlarımızı esirgememeli ve Ekşioğlu ailesini daha güçlü bir şekilde ileriye taşımalıyız.

               Bu konular çerçevesinde daima aile büyüklerimizin sevgisini ve takdirini amaç edinerek; gençler olarak birlikte ve güçlü olduğumuzu göstermeliyiz. O halde amaçlarımız için sadece yönetim kurulu olarak değil her türlü çalışmamıza bütün Gençlik Kolları olarak tüm akrabalarımızı her türlü zorluğa karşı birlikte hareket etmeye, yardımlaşmaya destek olamaya güçlü bir şekilde ilerlemeye katkı sağlamak için değerli emeklerini ve gayretlerini göstermeye çağırıyor; şimdiden göstereceğiniz gayretlerden emin olduğumu belirtmek istiyorum.

               Bizim görevimiz bu ailenin gençlerini bir arada tutmak, birlikte olmak ve aile büyüklerimize bu ailenin geleceği olduğumuzu göstermektir. Çok değerli akrabalarım hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.  24 Nisan 2017

 

 Fazlı Ekşi

Ekşioğlu Gençlik Kolları Başkanı

 

Burs Başvuruları
Dergiler
Hesap Numaraları
Üye Girişi
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
Piyasalar
Altın Dolar Euro Bist
2.496,94 32,5998 34,7920 9.431,16