29 Mart 2024 Cuma

Ekşioğlu Vakfı'ndan Taksim Meydanında Fotoğraf Sergisi

Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen "Çay veÇaykur Rizespor  fotoğraf sergisi Taksim Meydanında törenle açıldı.

Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen sergide, çay, Çaykur Rizespor ile 12’inci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları yer aldı. Taksim Meydanında açılan sergiye; Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Kadem Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Başkan Vekili Kadem Ekşi, Başkan yardımcısı İbrahim Ekşi, Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Rizespor Yöneticileri Koray Deniz ve Aykut Ferah, Rize eski Valisi Nurullah Çakır, Organizatör Sunucu Necati Selvitop ile Ekşioğlu Vakfı Gençlik Kolları üyeleri ve çok sayıda Rizeli katıldı.

Taksim Meydanı’ndaki serginin açılış töreni, Üsküdar Belediyesinin halk oyunları ekibininKaradeniz yöresine ait oyunlarıyla ile başladı. Horona Japon, Arap ve Çinli turistler de eşlik etti. Çok sayıda turist horon anını fotoğrafladı. Bu sırada organizatör ve sunucu Necati Selvitop’un horon şovu Taksim’de başta turistler olmak üzere katılımcıları büyüledi.

ALİ EKŞİ: "RİZE’NİN TANITIMINA KATKI SAĞLAMAK İSTEDİK"

Törende konuşan Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi,Çaykur Rizespor ve Çaykur’u desteklemek için sergiyi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Toplam 100 fotoğraf var. Çaykur ve Rizespor tarafından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları sergileniyor. Amacımız Rize’nin tanıtımına katkı sağlamak ve Rizespor’a destek olmak. Rize ayrılıkların değil, muhabbet, dostluk ve sevdanın şehridir. Çaykur Rizesporumuzun yanındayız. Çaykur bizim ortak bir vakfımız. Açılıştan sonra inşallah ülkenin ve Türkiye’nin kalkınması ve büyümesinde koşmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bu hizmetlerin her daim yanındayız" şeklinde konuştu.