20 Nisan 2024 Cumartesi

Ekşioğlu Ailesi, Eyüp Sultan daki kahvaltıda buluştu

Rize'nin köklü ailelerinden Ekşioğlu Ailesi, İstanbul'daki Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ekşioğlu Vakfı tarafından Eyüp Sultan Camisi’nde kılınan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltı programına Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Ekşioğlu Vakfı adına bir konuşma yapan Başkan Ali Ekşi, yaptıkları etkinliklere yeni birini daha eklediklerini belirterek "Şuan tüm akrabalarımız burada. Güzel bir tabloyla karşı karşıyayız. Yönetici olarak mutlu oluyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar da, “Bu organizasyonu tertip eden kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir dönem içerisinden geçiyoruz. Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülke olarak, millet olarak, huzura, kardeşliğe, sevgiye, barışa, hoşgörüye ulaşmak için herkes elinden geleni yapmalıdır” diye konuştu. En büyük zenginliğin birlik ve beraberlik olduğunu belirten eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, “Ekşioğlu Vakfı gerçekten çok köklü bir vakıf. Hep güzelliklere imza atıyor. Gerek aile bireylerini gerek güzel insanları buluşturuyor. En büyük zenginliğimiz, birliğimiz ve beraberliğimizdir. Bunu her vesilede hatırlamamız lazım” şeklinde konuştu.