25 Nisan 2024 Perşembe

Ali Ekşi'den Rize ye 5 Gün İftar

Rize Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeklerinin ilk 5 gününü veren Ekşioğlu Vakfı Başkanı İşadamı Ali Ekşi, vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı.

Rize Belediyesi tarafından Kültür Park’ da organize edilen iftar yemekleri sürüyor. Bu kapsamda ilk 5 günün iftar yemeklerini üstlenen Ekşioğlu Vakfı Başkanıİşadamı Ali Ekşi, vatandaşlarla birlikte düzenlenen iftar programına katıldı. Programa Ekşi’nin yanı sıra Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ile çok sayıda davetli katıldı. Ekşioğlu Vakfı Başkanı İşadamı Ali Ekşi ile Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap birlikte vatandaşlara yemek dağıttı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, halkla birlikte iftar yemeklerini paylaştıklarını belirterek “Bu çerçevede hayırsever işadamlarımızdan Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi’nin iftar yemeklerimize katkısı büyük. Bu nedenle kendilerine içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki yıllarda katkılarının devamını bekliyoruz. “

KATKILARIMIZ SÜRECEK

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi geçen yılda Rize Belediyesi’nin iftar yemeklerine 10 gün boyunca katkı sağladıklarını belirterek “Bu yılda bize 5 gün yeterlidir dediler. Bizde Ramazan ayında düzenlenen bu iftar yemeklerine katkıda bulunduk ve vatandaşlarımızla birlikte iftar yapacağız. İnşallah önümüzdeki yıllarda devam edecektir. Sağ olduğumuz sürece bu katkıyı sunacağız.”